Hirdetés

Megvan a Dishonored: Death of the Outsider speedrun világrekordja

|

Ha van játék, amit megéri lassan, mindent kihasználva és felfedezve végigjátszani, akkor az az új Dishonored. Más kérdés, hogy ez nem mindenkit érdekel.

Hirdetés

Bjurnie inkább a versengés eszközeként tekint az új játékokra, így a Dishonored: Death of the Outsider sztorija sem különösebben hatotta meg. Célja az volt, hogy minél gyorsabban kivégezze a játékot, és ez kétségtelenül sikerült is. Jelenleg ő tartja a speedrun világrekordot a Bethesda lopakodós akciójátékában.

Hirdetés

Egy átlag játékos, ha minden titkot fel akar fedezni, nagyjából 10 órát tölthet el a Death of the Outsiderben. Bjurnie 12 perc alatt végezte ki az egészet, amiben segítségére volt pár különleges technika. A legfontosabb egy ugrás glitch volt: az ugrás gombot görgőre állítva ki lehet akasztani a leap távolságot. Nagyon nehéz előhozni ezt a hibát, de akinek sikerül kitanulnia a használatát, az sok időt nyerhet vele.

Bjurnie egyébként nagyon szereti a Dishonored sorozatot, legalábbis a másik világrekordja a Dishonored 2-ben született 23 perccel. Ha látni akarjátok a srác ámokfutását, akkor kövessétek Twitch csatornáját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)