Hirdetés

Dishonored: Death of the Outsider - de ki az az Outsider?

|

A Dishonored: Death of the Outsider legújabb videója a címszereplőre fókuszál.

Hirdetés

A Dishonored 2-t legalább annyira szerettük, mint az első részt és ezzel nem voltunk egyedül, az Arkane Studios kiváló munkát végzett, amely a bevételeken is meglátszik. Nem meglepő hát, hogy már a harmadik felvonáson törik a fejüket, de előtte még megörvendeztetnek minket egy mellékszállal, a Death of the Outsiderrel.

Hirdetés

A spin-offban a legfőbb célunk a rejtélyes Outsider kiiktatása lesz, amit nem Corvóval kell kiviteleznünk, hanem egy új főhőssel, Billie Lurkkel, aki legalább olyan halálos képességekkel rendelkezik, mint a Dishonored főszereplője, sőt. De vajon ki pontosan az Outsider? És miért szeretne Billie Daud segítségével egyszer és mindenkorra leszámolni vele? A Bethesda legújabb trailerében a fejlesztőcsapat kreatív igazgatója, Harvey Smith mesél minderről és közben gameplay jeleneteket is mutogat, hogy teljes legyen az öröm. 

Érdekes, hogy amikor a DualShockers munkatársa rákérdezett Harvey-nál arra, hogy valóban meg tudjuk-e majd ölni az Outsidert, azt a választ kapta, hogy ők sosem kényszerítették arra a játékosokat, hogy bárkit megöljenek. Ez talán azt jelentheti, hogy végül megkímélhetjük a titokzatos kívülállót, ha szeretnénk? Szeptember 15-én kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)