Hirdetés

Dishonored - Egy új franchise előhírnöke

|

Mindannyian tisztában voltunk vele, hogy a remek pontszámokat és a játékosok elégedett sóhajait hallva a Bethesda elgondolkozik a folytatáson. Megtörtént...

Hirdetés

A Dishonored olyan hangulattal, sztorival és játékmeneti elemekkel operált, amelyek hatására - akár lopakodva, akár hűbelebalázs módon - csak úgy szívtuk magunkba a cselekményeket és a történet apróbb-nagyobb fordulatait. Könnyen megeshet azonban, hogy Corvo küldetése nem ért véget vagy talán helyét egy új hős venné át? Egy biztos: a Bethesda folytatást, sőt, még annál is többet akar...

Pete Hines, a Bethesda PR-vezetője elárulta a Destructoidnak adott interjújában, hogy játék remekül teljesített a kasszáknál ezért a cég azt szeretné, hogy a Dishonored ne torpanjon meg a jelenlegi egy epizódot felölelő számnál, hanem bővüljön és váljon belőle igazi franchise. Hines szerint az eladások tekintetében az eddigi eredmény messze meghaladta a vártakat, ami különösen kellemes, mivel a Dishonored új IP-ként egy olyan időszakban mutatkozott be, amikor számos már ismert és bejáratott franchise újabb tagja került a boltok polcaira.

Corvo mind a boltokban, mind a Steamen keresztül rendre tökéletesen teljesített, nem is beszélve a tengerentúli eladásokról, a Bethesda pedig mindezért köszönete mond a rajongóknak és a fejlesztést végző Arkane csapatának, valamint Hines még hozzátette, hogy ennél nem is lehetne tisztább a helyzet, miszerint egy új franchise van születőben. A kérdés tehát adott: ti mit látnátok szívesen a Dishonored 2-ben?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)