Hirdetés

Dishonored - érkezik a Dunwall City Trials DLC

|

A Dishonored első DLC-je még idén decemberben megérkezik, a többi tartalom 2013-ban követi.

Hirdetés

A Dunwall City Trials nevet kapott első tartalmi frissítés 10 darab challenge térképet fog tartalmazni, ami próbára teszi majd a játékosok harci és lopakodási készségeit. A tíz próbatétel között lesz majd olyan csatatér, ahol a hullámokban ránk rontó ellenfelek támadásait kell kiállnunk, olyan ahol az óra lesz az ellenfelünk és olyan ahol a csendes gyilkolás lesz az egyetlen lehetőségünk. Természetesen a térképeken túl még új achievementek és trófeák is megjelennek majd a játékban.

A Dishonored második és harmadik kiegészítése 2013-ban érkezik és ezek leginkább a történet folytatására helyezik majd a hangsúlyt. A következő DLC-k megjelenési dátumai a kiadás közeledtével fognak kiderülni. A Dunwall City Trials letöltése a megjelenést követően, 4,99$-ba vagy 400MS pontba fog kerülni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)