Hirdetés

Már a Dishonored és Wolfenstein játékokat is behúzhatjátok a GOG-on

|

A Bethesda úgy döntött, hogy másolásvédelem nélkül is felkínálja sikerjátékait, ráadásul most egy tekintélyes leárazást is csaptak mellé.

Hirdetés

Azért szeretjük a GOG.com-ot, mert rengeteg régebbi játékot érhetünk el rajta, melyek egyébként a technológiai fejlődésnek "köszönhetően" már el sem futnának a gépünkön. Ha mindez nem lenne elég, az ide felkerült címekből eltávolítják a másolásvédelmet is, ami sokak számára üdvös. A Bethesda frissen felkerült játékai ugyan futnának az újabb konfigurációkon is, hiszen frissebb alkotásokról beszélünk, de aki DRM nélkül akart játszani a Wolfensteinnel vagy a Dishonoreddal, az most gond nélkül megteheti. 

Hirdetés

A kiadó most először árulja GOG-on modernebb játékait, de ha már megteszi, gyorsan egy tisztes akcióval is megtámogatja az egészet. Az új címek, név szerint a Wolfenstein: The New Colossus, a Wolfenstein: The Old Blood, valamint a Dishonored francihes összes darabját megtaláljátok a CD Projekt digitális boltjának kínálatában. Az utóbbi évek egyik legjobb lopakodós játékáért, a Dishonored 2-ért most nagyjából 3500 fornitot kell kicsengessetek, a Wolfenstein részeket pedig 2000 forint körüli összegért tehetitek zsebre, ami valóban nem egy falhoz csapós összeg.

A Bethesda tulajdonában lévő régebbi játékok egyébként már szerepeltek a GOG repertoárjában, és az akció ezekre is vonatkozik, tehát ha szeretnétek egy kis nosztalgiára indulni a korai Fallout, Doom, The Elder Scrolls vagy Quake részekkel, akkor most erre is remek alkalom nyílik. Ti behúzzátok valamelyiket a mostani, letolt árakon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)