Hirdetés

Dishonored - az megvan, hogy meg is menthetted volna az uralkodót?

|

És mennyivel egyszerűbb Corvo élete, ha meg sem történik a gyilkosság, ami besározta a nevét a játékban.

Hirdetés

A Dishonored sztoriját rengeteg különböző módon végigjátszhatjuk, minden döntés a miénk, egy dolog azonban biztos: az első átvezető után Daud és csatlósai végeznek az uralkodóval, a gyilkossággal pedig minket gyanusítanak meg. Vagy mégsem?

Ezekben a napokban zajlik a Summer Games Done Quick, ahol ezerrel pörögtek a Bethesda speedrunok (éjjel a TES sorozatot és a Fallout epizódokat is ledarálták a rekorderek), így többek közt a Dishonoredre is sor került. DrTChops neki is esett és alig több mint 30 perc alatt végigszaladt a játékon, aztán mutatott még egy izgalmas trükköt. A videóért kattintsatok az alábbi képre!

Nyilvánvalóan ehhez ki kell használni néhány bugot, de ezzel a módszerrel ki lehet iktatni Daudot, még mielőtt megölné az uralkodót. Ilyenkor a Dishonored eseményei ugye meg sem történnek, szóval a játék egy fekete képernyővel azonnal véget is ér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)