Hirdetés

Még egy ingyenes játékot a hétvégére?

|

A Borderlands 2 és a Titanfall nem elég? Most még egy steames játék szedhető ingyen a hétvégére.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legnagyobb durranása volt az Arkane Studios műhelyéből származó, kritikailag is elismert Dishonored, nem véletlenül várjuk azóta is a srácoktól, hogy bejelentsék a folytatást.

Addig, amíg a Dishonored 2 leleplezésre kerül, elszórakozhatunk az első résszel, mondjuk az augusztus 22-től 24-ig (este 10:00-ig) tartó hétvége alatti próbaidőszakkal vagy, ugyanis a Steamen ingyen kipróbálhatóvá vált a játék. Mindezt a Valve megfejelte egy nagyobb leárazással is, ha már rendelkeztek az alapjátékkal, akkor jó hír lehet, most minden DLC féláron kapható.

A konzolosoknak sem olyan rossz, a Games with Gold augusztusi ajánlatával az Xbox 360-as Xbox Live Gold előfizetők ingyen juthatnak hozzá a Dishonoredhöz, nem csak a hétvégére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)