Hirdetés

Dishonored: The Knife of Dunwall DLC - állj át a Sötét Oldalra

|

Az alapjátékban még az Uralkodónő megmentése volt a célunk, most viszont meg kell majd gyilkolnunk. Hopp, spoiler?

Hirdetés

A Dishonored mind a kritikusokat, mind a játékosokat egyaránt lenyűgözte, és a BAFTA 2013 rendezvényen megkapta a "Legjobb Játék" díját is. Így talán nem csoda, hogy a kiadó Bethesda egy egész sorozatot szeretne építeni az Arkane Studios mesterművére.

A játékhoz kaptunk már egy DLC-t, Dunwall City Trials címmel,de annak a letölthető tartalomnak nem éppen a sztori volt az erőssége. Most viszont érkezik a történetalapú The Knife of Dunwall, ami erős felütéssel kezdődik: ezúttal Corvo helyett Daud, a legendás orgyilkos bőrébe bújunk majd.

Hogy ő kicsoda? Talán ismerős lehet a Dishonored első öt percéből, abból a bizonyos jelenetből, amikor különböző alakok jelennek meg a kertben, hogy Corvo-t félrelökve megöljék az Uralkodónőt. Emlékeztetőül:

Nem jött be hát a tipp, miszerint "Az érem másik oldala" címen érkezik az új DLC, mindenesetre azt jól gondoltuk, hogy ezúttal a gonoszok szemszögéből tevékenykedhetünk majd. Zseniális ötlet, még több ilyet (például milyen jó lenne a Far Cry 3-at Vaas szemszögéből végigjátszani)!

Az új DLC-nek köszönhetően Dunwall eddig nem látott negyedeibe is eljutunk majd (a PETA már kezdhet háborogni), új fegyvereket és eszközöket próbálhatunk ki, valamint a különleges képességekről sem kell lemondanunk. Feladatunk Delilah megtalálása lesz, akiről (amiről?) egyelőre semmit sem tudunk. Megjelenés április 16-án PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, 9,99$/800 MSPont ellenében. Várjuk szeretettel!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)