Hirdetés

Dishonored: Udvari mészárszék

|

Corvo-t 25 ellenfél sem állíthatja meg, derül ki egy játékos "25 kills combo" című videójából.

Hirdetés

A Dishonored október közepén jelent meg, azóta rengeteg videó látott napvilágot, melyekben a játékosok különböző, ötletesebbnél is ötletesebb gyilkolásait nézhetjük meg.

Most egy olyan gameplay következik, melyben 25 taggal végez a játékos kolléga, bár az is igaz, hogy nem mindig trükkös módon. A videót azok is megnézhetik, akik esetleg félnek a spoilerektől, mivel egy helyszínen játszódik a mészárszék.

A Dishonored október 12-én jelent meg PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Nekem rögtön az egyik kedvencem lett, bár még nem értem a végére. Igyekszem a lopakodós-fojtogatós stílust előnyben részesíteni, de néha megesik, hogy kivégzem a rosszarcúakat. Nektek hogy tetszik a játék, és milyen stílusban játsszátok?
(Ne felejtsétek, a hétvégi PlayIT-en ezt a játékot is sokkal olcsóbban tudjátok majd beszerezni.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)