Hirdetés

Dishonored - valami hasonló készül

|

Elhamarkodott lenne arra tippelni, hogy az Arkane Studios már a Dishonored 2-t fejleszti, de az egyik igazgató állítása szerint a csapat már dolgozik valami hasonlón.

Hirdetés

A tavalyi év kellemes meglepetése volt a Dishonored, melynek utolsó DLC-je, a The Brigmore Witches tegnapelőtt jelent meg.

Ezt követően természetesen beindultak a találgatások, a Bethesdának és az Arkane Studiosnak komoly tervei vannak arra vonatkozóan, hogy a játékot franchise-zá bővítse, ehhez pedig illene legalább egy folytatást kiadni. Egyelőre csak annyi biztos, hogy a csapat dolgozik valami hasonlón, de Raphael Colantonio nem volt hajlandó megerősíteni, hogy a Dishonored 2-ről van szó. „Azt még nem mondhatom el, hogy pontosan min dolgozunk, de nagyon hasonló lesz [a Dishonoredhöz]. Döntések, több feladat, elágazó utak, ilyesmik. Ezek az alap értékeink, és ez így is marad."

Amikor arról kérdezték, hogy multiplayer lesz-e benne, ő egy talánnal válaszolt. „Lehet, hogy kacsintgatunk a multiplayer felé. És nem a hagyományos megközelítésben. Ugyanakkor elsősorban történetmesélők vagyunk. Amíg a multiplayer nem megy ezzel szemben - sajnos viszont gyakran fordul elő ez a helyzet," - folytatta. Tehát készül valami, amiben a sztorié a főszerep, de lehet, hogy lesz benne multi is. Csak nem a Prey 2 újragondolását forrasztják már végre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)