Hirdetés

Ilyen lesz a Halo egyik alkotójának új sci-fi lövöldéje

|

Befutott egy 23 perces Disintegration gameplay videó, amelyben végre láthatjuk, hogy hogyan irányíthatjuk majd csapatunk a harctéren, miközben mi egy halálosztó járműből szórjuk az áldást.

Hirdetés

A Halo játékok fejlesztésében is részt vevő Marcus Lehto új stúdiójának játéka az ígéretek szerint még idén érkezik. A Disintegration abban tér el a többi FPS-től, hogy itt egyszerre koordináljuk csapatunkat, miközben mi egy repülő járgányban ülve, kegyetlen kaliberű fegyverekkel sorozzuk az ellent. A most kiadott játékmenet alapján igen szórakoztató lesz a darálás.

Hirdetés

Pár napja jelentette be V1 Interactive, hogy egy zárt béta teszt keretében a szerencsés kiválasztottak hamarosan ki is próbálhatják a sci-fi mókát, ebből pedig arra következtethetünk, hogy a fejlesztés jó ütemben halad. Ha a tesztelésben nem is, de ezen a 23 perces gameplay videón mindenki ismerkedhet kicsit a játék mechanikáival:

Külön kiemelném, hogy milyen egyszerűen oldották meg az alkotók azt, hogy egyszerre tudjuk a csapatunkat irányítani, képességeiket felhasználni a csatában, miközben mi is több fegyvertípust váltogatva cikázhatunk a pályán, hogy támadásba lendüljünk vagy éppen a háttérbe húzódva támogassuk az alakulatunk tagjait.

Nektek hogy tetszik a Disintegration?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)