Hirdetés

Disintegration - bemutatkozott a sci-fi lövölde, amit a Halo társalkotójának új csapata készít

|

Az első kedvcsináló alapján kijelenthető, hogy egy igazi futurisztikus játékon dolgozik a brigád.

Hirdetés

Marcus Lehto sok éven át erősítette a Bungie csapatát, és számos Halo-játék fejlesztésében játszott kulcsszerepet. Később aztán megalapította saját stúdióját, a V1 Interactive-ot, és most meg is nézhetjük a legelső projektjüket.

Hirdetés

Egy rövid és nem túl eseménydús trailerben leplezték le a srácok a Disintegrationt, ami sci-fi témájú FPS lesz. A játékot a 2K indie címekre specializálódott csapata, a Private Division dobja piacra, és egyelőre nagyon keveset tudunk róla. Ám szerencsére már nem kell sokat várni az első igazi információkra, mivel a fejlesztők az idei gamescom alatt, egészen pontosan augusztus 19-én még több részletet elárulnak majd a készülő játékról.

A tervek szerint a Disintegration valamikor 2020-ban fog megjelenni, de az nem ismert, pontosan mely platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)