Hirdetés

Van 220 Disintegration béta kulcsunk, és ezeket mind nektek szeretnénk adni!

|

A Disintegration egy új sci-fi shooter a Halo egyik megteremtőjétől, aminek multijába már most belenézhetünk PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Hirdetés

Láttunk már sci-fi shootereket okkal vagy méltatlanul sikeressé válni és elbukni, de a Disintegrationnek minden esélye megvan a sikerre. Nem tudni még, mikor jelenik meg, de izgalmas egyjátékos kampányra és kidolgozott többjátékos módokra egyaránt számíthatunk tőle.

Hirdetés

A Private Division által gondozott és a V1 Interactive-nál fejlesztett FPS-RTS hibridet érdemes kipróbálni, akármilyen viszonyban vagytok akár a műfajokkal, akár a stílussal. A technical beta január 30. 8:00-ig tart (január 31. és február 1. között lesz a nyílt kör), úgyhogy ha a következő néhány napban lesz rá időtök, kérjetek egy kódot az alábbi widgetek valamelyikével. Csak egy e-mail címet kell megadni (kétszer egymás után), ahova a kód mehet, a rendszer automatikusan kiküldi (ellenőrizzétek a spam mappát is!), majd a kapott kódot a PlayStation Store-ban, az Xbox Store-ban és vagy a Steamen tudjátok aktiválni. PS4-re és PC-re 100-100, Xbox One-ra 20 kódot kaptunk, úgyhogy nem árt sietni! (Ha az "OOOPS... THIS CAMPAIGN DOESN'T HAVE ANY KEYS LEFT" üzenetet látjátok, a kódok elfogytak.) 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)