Hirdetés

Már lehet jelentkezni a Disintegration zárt bétájára

|

A tesztelők hamarosan belekóstolhatnak a Destiny és Titanfall keverékébe.

Hirdetés

A Halo társalkotójának újdonsága egy sci-fi témájú FPS, amelyet a 2K indie címekre specializálódott csapata, a Private Division dob csapatra. Az eddigi látnivalók alapján a Disintegration egy Titanfallba oltott Destinynek tűnik, amelyben nem csupán egy futurisztikus egyjátékos kampány, hanem izgalmas PvP multiplayer meccsek is várnak a játékosokra.

Hirdetés

Hogy pontosan milyen lesz a Disintegration játékmenete, azt néhány szerencsés hamarosan kipróbálhatja, ugyanis a játékot fejlesztő V1 Interactive bejelentette, hogy nemsokára sort kerítenek egy tesztelési időszakra. Január 28. és 29. között zárt technikai tesztekre kerül sor, amelynek keretében a három multis játékmód közül kettő lesz játszható: az egyik a Retrieval, amelyben a csapatoknak felváltva kell támadnia és védenie egy payloadot, a második pedig a klasszikus Control, amiben mindkét fél a terület elfoglalásáért harcol. Összesen hét csapatból lehet majd választani a béta során. Ezt követően január 31. és február 1. között aztán megejtik majd a nyílt bétát is. 

Ha szeretnétek ti is részt venni a tesztelésben, akkor jelentkezzetek a hivatalos honlapon és lehetőségetek nyílik rá, hogy PC-n, PS4-en vagy Xbox One-on bekapcsolódjatok a tesztkörbe. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)