Hirdetés

Disney Infinity 3.0 - Star Wars és Bosszúállók játék egyben

|

A DmC: Devil May Cry, a Sleeping Dogs és a LittleBigPlanet 3 fejlesztőinek bevonásával készül a Disney Infinity 3.0, melyben két Star Wars kampányt is végigjátszhatunk.

Hirdetés

A Disney Infinity játékok alapvetően nem rosszak, de ahogy a Disney Infinity 2.0 tesztben is írtuk, a kampányt egyelőre egyik alkalommal sem sikerült eltalálni.

Ezt a Disney is kénytelen volt elismerni, így a harmadik, elsősorban a Star Wars franchise köré épített rész már mérvadó egyjátékos és kooperatív kampánnyal jön, ráadásul mindjárt kettővel: az egyik a Twilight of the Republic, ami az előzmény trilógiát dolgozza fel, a másik a Rise Against the Empire, melyben pedig az eredeti trilógia eseményeit láthatjuk viszont. Ezekért a DmC-t fejlesztő Ninja Theory felel, míg a járművek, mint a Millenium Falcon és az Anakin által vezetett fogat kifogástalan viselkedését a Sumo Digital biztosítja.

A Sleeping Dogsot jegyző United Front dolga a Marvel karakterek megtervezése, köztük Ultronnal és Vasemberrel Hulkbuster páncéljában. A fókusz persze a Csillagok háborúja szereplőin lesz, Darth Vader, Luke Skywalker, Leia hercegnő, Darth Maul, Chewbacca, Han Solo és sokan mások is játszhatóak lesznek (miután megvettük őket figuraként). Emellett egy külön playset (kampány és figurák) decemberben, a Star Wars VII mozikba kerülésével egyidőben kerül forgalomba.

A Disney Infinity 3.0 ősszel jelenik meg PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii U-ra, PC-re, iOS-re és Androidra. Aztán majd meglátjuk, mennyire tudja betartani ígéreteit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)