Hirdetés

Kiszivárgott a következő Star Wars-játék

|

Egy német viszonteladónak köszönhetően a bejelentés előtt megtudtuk a Disney következő Star Wars játékának első részleteit.

Hirdetés

Idén minden irányból támad a Star Wars, már tavaly is evidens volt, hogy a Disney a Disney Infinity sorozat következő részét a Marvel után a Csillagok háborúja köré építi.

Most a német Saturn volt egy kicsit buzgóbb a kelleténél, nekik köszönhetően egy mostanra törölt adatlapról megtudhattuk, hogy augusztusban jön a Disney Infinity 3.0: Star Wars, melynek alapcsomagjában Anakin Skywalker és Ahsoka szerpelnek, de a borító alapján Obi-Wan, Darth Maul, Yoda, Darh Vader, R2-D2, C-3PO és a tauntaunon lovagló Leia is feltűnik a játékban, és így elérhető lesz megvásárolható figuraként. Emellett Anakin fogatja és egy Naboo starfighter is látható a dobozon, a játék valószínűleg az első és második trilógiát, illetve a Clone Wars sorozatot dolgozza fel.  

A Disney Infinity 3.0-hoz továbbá más Disney karakterek is érkeznek, köztük Miki egér, Mulán, Olaf a Jégvarázsból, valamint Sam Flynn és Quorra a Tron Legacyból. A játék PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Wii U-ra, Xbox 360-ra és Xbox One-ra jön, és reméljük, jobb lesz, mint a Disney Infinity 2.0.

Az megvan, hogy ma Star Wars Nap van, ugye? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)