Hirdetés

Disney Infinity - az Apple TV-s készletben Steelseries kontrollerrel erősít

|

A Disney Infinity új Star Wars készlete megjelent az Apple TV-re is egy elég komolyan megpakolt csomaggal.

Hirdetés

A Disney is megalkotta a saját figurás platformjátékát. A Disney Inifinity meglepően sikeres, és a harmadik verzióban már a Star Wars filmek és sorozatok karakterei is felbukkannak a választható figurák között.

A Disney Infinity 3.0 az Apple TV-re is megjelent, és ez nem csak azt jelenti, hogy csak szimplán megdobták a rajongókat a játékkal, hanem kaptak is hozzá mindent, ami csak kellhet. A doboz tartalmaz egy, a figurák beolvasásához szükséges alapot, és két figurát a Clone Wars sorozatból (Anakin Skywalker, Ahsoka Tano). Eddig még nincs semmi különös az egészben, de mindehhez még hozzádobtak egy Steelseries Nimbus vezeték nélküli kontrollert is.

A csomag ára 100 dollár (nagyjából 29 000 Ft), és jelenleg az Apple oldaláról lehet megrendelni. Nektek mennyire jött be a Disney Infinity?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)