Hirdetés

Disney Infinity - világokat teremtünk

|

A Skylanders-franchise nemeziseként számon tartott Disney Infinity új előzetesében a Toy Box mód kapta a főszerepet, amellyel szabadon szárnyalhat a fantáziánk.

Hirdetés

A Disney legújabb nagy dobása, a Disney Infinity a Skylanders-szériához hasonlóan a gyűjthető figurás koncepcióval kívánja megkedveltetni magát a fiatalabb generációval, hiszen ki ne szeretné a stúdió legnépszerűbb szereplőivel (legyen szó Villám McQueen vagy Jack Sparrow kapitány karakteréről) a saját ízlése szerint szórakozni? Rossz az, aki rosszra gondol.

Noha a Disney Infinity megjelenés augusztusra csúszott, az Avalanche Software minden eszközt megragad a játék legnagyobb erősségének bemutatására, amely egyértelműen a Toy Box mód lesz. Ez lényegében egy általunk kitalált univerzumot jelent és csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy miképpen rendezzük be. A Toy Box mód működésének megértéséhez a Disney az oktató rész mellett sablonokat is a rendelkezésünkre bocsájt, de remek tanítómester lehet a most kiadott majd két perces mozgókép is:

 

Aki mindezek után sem érzi magát elég felkészültnek a Toy Box használatára, érdemes belenéznie a fejlesztőkkel készített Disney Infinity E3-as interjúnkba, amit feliratoztunk is, hogy az angolul nem beszélő olvasóink is megismerkedhessenek a játékkal. A Disney Infinity augusztus 23-ra lett betervezve PC, X360, PS3, Wii U, Wii és 3DS platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)