Hirdetés

Disney Infinity - nyár végére csúszik a premier

|

A Skylanders-sorozat legnagyobb ellenfelének szánt Disney Infinity még egy darabig elkerüli a boltok polcait.

Hirdetés

A Skylanders játékokból és figurákból elképesztő mennyiség talált már gazdára, nem meglepő, hogy a kiemelkedő statisztikákat látva a Disney is vérszemet kapott és kitalálta saját gyűjthető figurás koncepcióját. A legnépszerűbb Disney szereplőkkel találkozhatunk (mint például Jack Sparrow kapitány, Villám McQueen vagy Mr. Irdatlan) a saját virtuális világunkban, akikből bátran válogathatunk össze egy csapatra valót, csak fantáziánk és pénztárcánk szabhat határt a lehetőségeknek. Zsákmányolt karaktereinket és egyéb tárgyainkat a virtuális Toy Box-ban használhatjuk fel, amely lényegében egy általunk berendezett univerzum.

A korábban júniusra ígért Disney Infinity a legfrissebb közlemény alapján elkerüli a nyár elejét és egészen augusztus végre tolódik. A csúszás okait valószínűleg a rivalizálásban kell keresnünk, hiszen 2013 harmadik negyedévére várható a Skylanders: Swarp Force debütálása is. Meglepő? Aligha.

A Disney Infinity egészen pontosan augusztus 23-án éri el Európa partjait és nem hagyja majd hidegen a PC, PS3, X360, Wii, Wii U és 3DS tulajait sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)