Hirdetés

Disney Interactive - lemondott a társelnök

|

John Pleasants, a Disney Interactive társelnöke lemondott, mert szerinte tarthatatlan a kettős vezetés.

Hirdetés

Hétfőn lépett életbe a Disney Interactive korábbi társelnökének lemondása, aki döntésének okairól és körülményeiről a The New York Timesnak beszélt bővebben.

„Közös megegyezés alapján döntöttünk így, pusztán az üzleti érdekeket szem előtt tartva. Macerás dolog két elnökkel vezetni egy vállalatot, és úgy tűnt hosszútávon nem is tartható ez a felállás" - mondta Pleasants.

„Megmondom őszintén, vegyes érzéseim vannak a döntéssel kapcsolatban. Akkor is nagyon örültem volna, ha maradok. Nem lenne igaz, ha azt mondanám, én voltam az, aki távozni akart" - tette hozzá.

Pleasants egyébként nem megy olyan messzire a Disneytől, ugyanis tanácsadói szerepkörben továbbra is számítanak a munkájára. A Disney Interactive elnöki szerepét immár egyedül Jimmy Pintaro tölti be, aki a korábbi években Pleasantsszel közösen vezette a céget.

Érdeklődve várjuk, milyen hatással lesz ez a cég működésére. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)