Hirdetés

Idegesít egy kommentelő? Tiltsd le!

|

Új funkcióval bővült a Disqus, aminek a GameStar Online kommentelői is örülhetnek.

Hirdetés

Az internet minden pontján, így a GSO-n is vannak trollok, és bár igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy minél hamarabb visszaküldjük őket a skandináv hegyekbe, 24 órában azért mégsem figyelhetjük minden egyes hír kommentjeit.

Sokan még mindig ráharapnak a csalira, és vitába elegyednek azokkal, akik:

1. Szándékosan indítanak sehova nem vezető PC kontra konzol vitát, majd nézik, hogyan idegesítik fel magukat a nemtrollok.

2. Megpróbálnak valakit meggyőzni arról, hogy nincs igaza, annak ellenére, hogy az illető láthatóan hajthatatlan, észérvekkel meggyőzhetetlen, és ha az egész odáig eszkalálódik, átvált személyeskedésre.

3. Lenézően beszélnek másokról, mindenféle különösebb ok nélkül.

Általánosságban is azt javasoljuk, hogy inkább jelentsétek a komment szekció káros elemeit (például a Facebook oldalunknak küldött üzenettel), mintsem szóba álljatok velük, de a Disqusnak köszönhetően van egy megoldás, amivel már arra az időre is kizárhatjátok életetekből a trollokat, amíg mi nem lépünk.

Ez pedig a blokkolás.

Ha valaki zavar titeket, a kommentjénél kattintsatok a jobb felső sarokban lévő kis, lefelé mutató háromszögre, majd válasszátok a Block User opciót. A ti vérnyomásotok is a helyén marad legalább, és nem pazaroljátok az értékes időtöket céltalan vitatkozásra. Ennyire egyszerű:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)