Hirdetés

Dissidia Final Fantasy - jön a Final Fantasy verekedős mellékága

|

A Square Enix végre bejelentette, hogy mikor hozzák ki a Final Fantasy széria legismertebb karaktereit tömörítő verekedős címüket.

Hirdetés

A Dissidia Final Fantasy NT nem az RPG kedvelők kedvence lesz, de aki szívébe zárta a franchise nagyjait, annak okozni fog néhány örömteli órát. A verekedős cím 2018. január 30-án érkezik, továbbra is PlayStation 4 exkluzívként.

A játéknak lesz néhány különleges kiadása, például a The Ultimate Collector's Edition, ami 200 dollárba kerül, és tartalmaz egy Warrior of Light figurát, 15 számos soundtrack lemezt, egy 80 oldalas művészeti gyűjteményt, szezonbérletet, fémtokot és egy gyönyörűen kidíszített Gyűjtői dobozt.

A két másik, olcsóbb kiadás a Digital Day One verzió, ami a játékon túl egy Nameless Warrior DLC-t és egy mini soundtrack gyűjteményt tartalmaz, illetve a Digital Deluxe kiadás, ami ezt megfejeli a Season Pass-szal.

A DLC csomag egyébként 6 új játszható karaktert ígér, 2 színvariációt, és 2 extra fegyvert mindegyikőjüknek.

Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)