Hirdetés

Dissidia Final Fantasy NT - PS4-re jön az árkád spin-off

|

A Square Enix legendás sorozatának játéktermi spin-offja még csak Japánban játszható, de jövőre bárki letöltheti a PlayStation 4-ére.

Hirdetés

A Final Fantasy fő vonala mellett jó néhány spin-offot is készített a Square Enix, így a verekedős műfajba is tettek két kitérőt a PSP-re kiadott Dissidia Final Fantasy játékokkal. Ezeknek a folytatását 2015-re már a Team Ninja készítette el, az akkor csak árkád gépekre megjelenő brawler viszont jövőre konzolokra is megjelenik.

A Dissidia Final Fantasy NT-ben a fő részek hősei és gonoszai közül irányíthatunk majd több mint húszat, köztük a 2015-ös eredeti rajt óta megjelent Final Fantasy XV központi karakterét, Noctist is. De a megidézhető szövetségesek közül is több híres szereplő helyet kaphat a 3v3 csatákat ígérő Dissidia Final Fantasy NT-ben, ami a Square Enix ígérete szerint egy teljesen új sztorit mesél el. Ezt a Kingdom Hearts, a Final Fantasy VII remake és a Final Fantasy XV írója, Nojima Kazushige jegyzi majd, így a történettel valószínűleg nem lesz baj. A bejelentéssel együtt érkezett jó néhány screenshot és artwork is, amiken a galériát átpörgetve kiszúrhattok jó néhányat a széria ismertebb karakterei közül is.

Ti kipróbáljátok majd a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)