Hirdetés

Dissidia Final Fantasy NT tesztek - üt?

|

Nem csak a Dragon Ball FighterZ indult az elmúlt hetekben a verekedős játékok műfajában, egy Final Fantasy spin-off is érkezett mellé.

Hirdetés

Elég jól el vagyunk látva mostanában verekedős játékokkal. Először jött a Street Fighter V Arcade Edition, nem sokkal utána a Dragon Ball FighterZ, majd még mielőtt a mobilos Tekken befutott volna, megérkezett a PS4-exkluzív Dissidia Final Fantasy NT.

Hirdetés

A Team Ninja játékában 3v3 csatákat vívhatunk a franchise 20 karakteréből összeválogatott csapatunkkal. A fejlesztők egyértelműen azoknak szánják, akik online szeretnének játszani, ezért a játékmódok számát sem verték az egekbe. Ezt több tesztelő is kritizálta. Íme pár pontszám a nagyobbaktól:

Digitally Downloaded - 4,5/5
Shacknews - 8/10
Trusted Reviews - 4/5
Metro GameCentral - 7/10

A Metacritic-átlag 18 teszt után 74 pont, viszont a játékosok kevésbé kegyesek: 4,7 a felhasználói értékelések átlaga. Sokan többet vártak, hiányolták az egyjátékos módokat, és sérelmezték, hogy grindolni kell a sztorimód megnyitásáért. Az év legjobb játéka már biztosan nem lesz, de azok a Final Fantasy rajongók, akik amúgy is online játszanának verekedős játékkal, tehetnek vele egy próbát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)