Hirdetés

Divinity 2: Ego Draconis gépigény

|

A Divine Divinity folytatása elméletileg hamarosan megérkezik, így nem árt tudni, vajon elfut-e a gépünkön.

Hirdetés

A Larian Studios által hegesztett Divinity 2: Ego Draconis, az egykor nagyon népszerű Divini Divinity folytatása. Rivellon világa nagy változásokon ment keresztül, az első rész óta eltelt 50 év alatt. A Divine Divinity hőse halott, követői pedig bosszút esküsznek.

A Divinity 2 kezdetén egy reménybeli sárkányölőt személyesítünk meg, akit megtréfál a sors. Képesek leszünk sárkánnyá alakulni bármikor, viszont társaink eme tulajdonságunkat nem nézik majd jó szemmel. Rivellon világa nyitott leszen, kedvünkre szárnyalhatunk benne akármerre, feltéve, hogy gépünk megbirkózik a látványvilággal. Alant látható a Divinity 2: Ego Draconis gépigénye, és elmondhatjuk, hogy egészen barátságos.

Minimale System Requirements:

* CPU: 1.8 Ghz Dual Core (XP/Vista)
* RAM: 1 Gb (XP)/2 Gb (Vista)
* HD: 9 Gb free HD space
* Gfx Card: 256 Mb Shader Model 3.0 (Nvidia Geforce 7600-Series/Ati Radeon 1600 or better)

Recommended System Requirements:

* CPU: 2.6 GHz Dual Core (XP/Vista)
* RAM: 2 Gb
* HDD: 9 Gb free HD space
* Gfx Card: 512 Mb Shader Model 3.0 (Nvidia Geforce 8800-Series/Ati Radeon 3800 or better)

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)