Hirdetés

Divinity 2: Ego Draconis - sárkányhangok Londonból

|

A dtp Entertainment profi színészeket szerződtetett arra, hogy életet leheljenek a Divinity 2: Ego Draconis szereplőibe.

Hirdetés

A hamburgi székhelyű dtp Entertainment sajtóközleményben tudatta velünk, hogy egyre közelebb kerülnek a Divinity 2: Ego Draconis munkálatainak befejezéséhez. A beszédhangok rögzítésével újabb mérföldkövet sikerült a terveknek megfelelően elhagyni.




Bár a kiadó (dtp Entertainment) német, a fejlesztőcsapat (Larian Studios) belga, mindenki tisztában van azzal, hogy sem a német, sem a francia, sem a flandriai holland nyelvjárás nem bír akkora jelentőséggel a játékiparban (máshol sem nagyon), mint az angol. Éppen ezért ruccantak át a ködös Albionba, hogy TV-sorozatokban és reklámokban játszó színészek (igazi világsztárok megfizetésére csak a legnagyobbaknak futná) segítségével felvegyék a több, mint 400 játékbeli karakter szövegét. A Divinity 2: Ego Draconis esetében ez nem kevesebb, mint százezer szót takar.



A főhős barátját és tanácsadóját, az öreg Zandalor mágust Bill Bingham szólaltatja meg, az istenséggé vált Divine hangját pedig Johnnie Lyne-Pirkis kölcsönzi. A narrátor Jeff Rawle (Harry Potter és a tűz serlege, Ceville) hangján szólal majd meg.
Sassan, a nagy hatalmú Necromanta Josefina Gabrielle orgánumát örökli, Sally Wallis pedig az utolsó sárkánylovag, Talana bőrébe bújik. Andy Mace viszont egy csavaros eszű kapitány, Richard of Aleroth szerepével kell, hogy beérje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)