Hirdetés

Divinity 2: Ego Draconis trailer

|

A Larian Studios egy ideje dolgozik már a Divinie Divinity folytatásán, de talán lassan célegyenesbe érnek a srácok.

Hirdetés

Megjelenési dátum sajnos még nincs Divinity 2: Ego Draconis ügyben, de egy intro szerűség már befutott. Természetesen a videókat sokkal könnyebb összehozni, mint magát a játékot, de örüljünk inkább, hogy legalább valamit kapunk.

EGy jó szerepjáték alapja a történet. Most ne a Diablo 3 szerű szerepjátékra gondoljunk, mert bár én is szeretem a Diablo sorozatot, igazi RPG-nek nem nevezném. A Divinity 2: Ego Draconis esetében remélhetőleg igazán csavaros, klisémentes sztorival állnak elő a fejlesztők, bár ez utóbbit egyre nehezebb megoldani, annyi világégést, gonoszságot láttunk már. Bízzunk a Larian Studios-ban, mert anno régen is ügyesen találták ki a Divinie Divinity világát, szóval simán van esély egy érdekes, izgalmas történetre. Ebből egy kis ízelítő az alant látható trailer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)