Hirdetés

Divinity: Fallen Heroes - leállították a fejlesztést

|

Bizonytalanná vált az érdekesnek tűnő projekt jövője.

Hirdetés

A Divinity: Original Sin 2 a világ egyik legjobb körökre osztott szerepjátéka (amelyet a Definitive Edition csak még jobbá tett), így nyilvánvalóan nagyot dobbant a rajongók szíve, mikor kiderült, hogy egy mellékszállal bővül a franchise. A Fallen Heroest egy stratégiai játéknak képzelték el szerepjátékos elemekkel kiegészítve. A múltidő pedig nem véletlen.

Hirdetés

A Larian Studios bejelentette, a Logic Artistsszal együtt több időre és erőforrásra van szükségük, hogy be tudják fejezni a Fallen Heroes-t, azonban jelenleg mindkét stúdió igencsak elfoglalt más projektjeikkel (a Larian a Baldur's Gate 3-at kalapálja, a Logic pedig az Expeditions szériáját bővíti), jelenleg nem tudják azt a figyelmet és ráfordítást megadni a spin-offnak, amit megérdemelne. A közlemény szövege alapján éppen ezért a Divinity: Fallen Heroes-t határozatlan időre eltolták, de szerencsére nem törölték és "egyszer elfog jutni azokhoz a rajongókhoz, akik várják".

Persze minden rosszban van valami jó, így talán előbb megkapjuk majd a Baldur's Gate III-at. Ti vártátok a Divinity: Fallen Heroes-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)