Hirdetés

Divinity: Original Sin 2 - csábítóan kelleti magát a Definitive Edition

|

A rajongók most egy új traileren nézhetik meg, hogy miért érdemes rápörögni az elismert szerepjáték legújabb, bővített kiadására.

Hirdetés

A Divinity: Original Sin első és második része az utóbbi években rengeteg örömet okozott a régivágású, kőkemény szerepjátékok rajongóinak, a folytatást pedig hamarosan egy újabb kiadásban is kézbe vehetjük.

Hirdetés

A Larian Studios most egy új előzetest is közzétett, amelyben a Definitive Edition legfőbb újdonságait és érdekességeit nézhetjük meg.

Többek között új mozdulatok, varázslatok és osztott képernyős kooperatív mód is helyet kapott a játékban, viszont külön említést érdemel, hogy a játék harmadik fejezetét is teljesen újraírták a fejlesztők.

A Divinity: Original Sin 2 megjelenés augusztus 31-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, viszont akinek már megvan PC-n az alapjáték, annak semmit sem kell tennie, ugyanis ingyen megkapja a frissítést. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)