Hirdetés

Divinity: Original Sin 2 - saját portréikkal is legyőzhetőek a bossok

|

Önnön képmásuk segítségével végeztek a Divinity: Original Sin 2 főellenfeleivel.

Hirdetés

A Divinity: Original Sin 2 kétségtelenül az utóbbi évek egyik legjobb szerepjátéka, amelyben változatos módokon tehetjük el láb alól az ellenünk felsorakozó ellenfeleket. Most egy olyan trükkre jöttek rá a játékosok, amelyhez foghatót nem igen látunk egyetlen RPG-ben sem. 

Hirdetés

Egy Ryan N nevezetű felhasználó villantotta meg az alábbi videó, ami tökéletesen prezentálja, hogyan kell óriási festmények segítségével bossokat ölni a játékban. Ez persze cseppet sem könnyű feladat, mivel a portrék nagyon törékenyek, még aközben is sérülnek, hogy ezeket "dobálva" győzi le emberünk a Bishop Alexander nevezetű bosst. Külön vicces, hogy nem is akármilyen képeket használ ehhez a procedúrához, kifejezetten az Bishop Alexandert ábrázoló festményeket alkalmazta a boss kifektetésére. 

Ti alkalmaztatok már valaha hasonlóan elborult módszereket egy boss legyőzésére? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)