Hirdetés

Divinity: Original Sin 2 - a PC-seknek ingyen jár a Definitive Edition

|

A konzolosok már alapból a Divinity: Original Sin 2 bővebb kiadását, a Definitive Editiont fogják megkapni, de a Larian Studios gondol a PC-sekre is. Imádni valóak!

Hirdetés

Ahogyan azt a tesztünkből is kiolvashatjátok, szerintünk nem egyhamar fog készülni olyan tökéletes körökre osztott szerepjáték, mint amilyen a Divinity: Original Sin 2, a Larian Studios pedig még ezt is tudja hová fokozni, méghozzá a konzolos változatok kapcsán.

Hirdetés

Augusztusban PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elérhetővé válik a Larian szerepjátéka és az új tulajok rögtön a Definitive Edition nevezetű kiadást fogják megkapni: ez több tartalmat, rengeteg változtatást, fejlesztést és javítást jelent, amelyből szerencsére a PC sem fog kimaradni. A csapat Facebookon erősítette meg a jó hírt, hogy a Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition változata a PC-seknek is járni fog, ráadásul mindazok, akiknek megvan a játék, teljesen ingyen frissíthetnek majd az új verzióra (csak úgy, mint az első rész esetében). 

A Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition-t már május 16-tól kipróbálhatják az Xbox Game Preview keretében azok, akik Xbox One-t használnak: ez három órányi játékidőt jelent. A teljes konzolos változatokra augusztusig kell várnunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)