Hirdetés

Divinity: Original Sin 2 – ezt tartalmazza az Early Access verzió

|

A Divinity: Original Sin 2 megtartotta az eredeti verzió klasszikus elemeit, de teljesen új élményt fog nyújtani a játék a következő generációs Divinity motorral.

Hirdetés

A Kickstarteres kezdeményezéssel indult szerepjáték messze túlteljesített az elvárt eredményeken és minden célt teljesített, hála a támogatóknak. Akik szeretnék a hivatalos megjelenés előtt kipróbálni az új részt, azok most megtudhatják, mire számíthatnak.

 

A szabadság kulcsfontosságú fogalom volt a játék fejlesztése során, főleg a karakterkészítéskor. Az avatárunkhoz választhatunk az előre legyártott eredettörténetek közül, amik egyedi küldetés sorozatokat kaptak és a Larian Studios, illetve Chris Avellone videojáték-tervező közös munkájának köszönhetően készültek el. Vagy pedig elkezdhetjük a karakterünk kreálását az abszolút nulláról, mi magunk is.

A játék mától már elérhető a Steam Early Access módjában és tartalmazni fogja a négyszemélyes multiplayer módot, kooperatív és kompetitív küldetéseket, de az új harcrendszert is kipróbálhatjuk.

Nézzük inkább pontokba szedve, mit is kaptok a pénzetekért:

- Az első kampány küldetést, ami kb. 8-12 óra játékidőt garantál
- Online, kooperatív módot akár négy játékos számára is
- Négy játszható fajt: emberek, törpök, elfek és gyíkok
- Négy beépített eredettörténetet, egyedi küldetésekkel
- A különböző képességek és varázslatok elsajátítására nyolcféle osztályát
- PvP arénát

A Divinity: Original Sin 2 PC-n érhető el és aki ki szeretné próbálni, annak 45 dollárt (kb. 12 600 Forintot) kell elővarázsolnia a pénztárcájából.

Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)