Hirdetés

Divinity: Original Sin 2 megjelenés - ősszel érkezik a teljes változat

|

A legtürelmetlenebbek akár már most végigjátszhatják az első fejezetet, de a játék néhány hónap múlva kilép az early access programból.

Hirdetés

A sikeres első rész után borítékolható volt, hogy érkezik a német Larian Studios által jegyzett játék folytatása, és az Original Sin 2 egy része már játszható is korai hozzáférésen keresztül, de a teljes kaland megérkezésére sem kell sokat várnunk.

A Kickstarteren összekalapozott kétmillió dollár valószínűleg óriási támogatás volt a fejlesztőknek, így hamarosan már piacra is dobhatják a játékot. A Divinity: Original Sin 2 szeptember 14-én jelenik meg PC-re, de 30 euróért már megvásárolható a korai hozzáférésű változat, ami egy fejezetet tartalmaz, és a vásárlok természetesen megkapják a teljes verziót is a megjelenéskor. A konzolos változatok később érkeznek. 

Ti játszottatok a remekül sikerült első résszel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)