Hirdetés

Divinity: Original Sin 2 - megdőlt a speedrun rekord, valaki bő 23 perc alatt végigvitte a játékot

|

A rekorder futamhoz még maga a Larian Studios, a játék fejlesztőcsapata is gratulált.

Hirdetés

Elképesztő speedrun rekordot döntött az AlmostPi néven működő játékos. A Divinity: Original Sin 2-t mindössze 24 perc 58 másodperc alatt vitte végig.

Hirdetés

A játékos Any% és Old Patch szabályok szerint esett neki a játéknak. Előbbi azt jelenit, hogy csupán a sebesség számít, és a játék végére kell érni anélkül, hogy bármilyen küldetés teljesítésével kellene foglalkozni. Az Old Patch pedig annyit tesz, hogy nem kötelező a legutóbbi frissítéssel játszani, hátha időközben valamilyen trükköt patcheltek volna.

A Larian Studios gratulált is AlmostPi-nek, de ez a rekord nem sokáig volt érvényben, ugyanis a Semanari nevű speedrunner másnap 23 perc 26 másodperc alatt ért végig a játékon.

Ezután AlmostPi sem volt rest, és újból visszaszerezte a rekordot egy 23 perc 16 másodperces idővel. A teljes rekorder futamot alább nézhetitek végig.

Nézd meg AlmostPi Highlight: D:OS II SpeedRun Any% (Old Patch) - WR Run 7/18/18 című tartalmát a twitch.tv weboldalon

Egyeseknek ennyi idő alatt még a saját játékbeli karakterüket sem sikerül megálmodnia, mások pedig szűk fél óra alatt végigérnek a játékon. Nem gyenge hobbi, az egyszer biztos.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)