Hirdetés

Divinity: Original Sin 2 - valaki 38 perc alatt vitte végig

|

Nálunk a karakterkészítés is tovább tartott a Divinity: Original Sin 2 új speedrun rekordjánál.

Hirdetés

Engem ért a megtiszteltetés, hogy a Divinity: Original Sin után a folytatást is tesztelhettem és elöljáróban annyit elmondhatok: ez minden idők egyik legjobb szerepjátéka (hogy mennyire, arról a 2017/10-es GameStar magazinban olvashattok majd egy három oldalas tesztet). De nem csak én gondolom így, hanem egy lelkes speedrunner is.

Hirdetés

Bár egy szerepjáték esetében a lehető legrosszabb az, ha csak végigrohanunk rajta, az egyik felhasználó, Onin időt és energiát nem sajnált, hogy a legapróbb részletekig kiismerje a játékot, majd végigmenjen rajta mindösszesen 38 perc alatt. A játékos nem csalt, csupán kihasznált minden lehetőséget, amit a játék nyújt, így beveti többek között a teleportálós kesztyűt, a láthatatlanságot és az élőhalott karakter, Fane speciális képességét, a tetszhalottat is. Figyelem! Csak akkor nézzétek meg, ha nem zavarnak a spoilerek!

A Divinity: Original Sin 2 már elérhető PC-re és meglepődnénk, ha előbb-utóbb nem jelentenék be a konzolos változatokat is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)