Hirdetés

Divinity: Original Sin 2 - ingyenesen játszhatjuk az első néhány órát Xbox One-on

|

Hamarosan elérhetővé válik a Microsoft gépén is a Larian Studios remek játéka, ráadásul bárki szabadon kipróbálhatja majd.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy PC mellett konzolokra is meg fog jelenni a Divinity: Original Sin 2, ami elég nagy sikert aratott a rajongók körében. A játék hamarosan elérhetővé is válik az egyik gépen, és teljesen szabadon kipróbálható lesz.

Hirdetés

Az Xbox Game Preview-nak köszönhetően május 16-tól kezdve mindenki játszhat három órát a Divinity: Original Sin 2-vel Xbox One-on, ráadásul egy vasat sem kell fizetni érte. Emellett pedig akár meg is vásárolhatjuk az első fejezetet, és a hivatalos megjelenéskor ott folytathatjuk a kalandot, ahol abbahagytuk.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor valamikor augusztusban jelenik meg a játék PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)