Hirdetés

Divinity: Original Sin 2 - teljesült az összes Kickstarter cél

|

A Divinity: Original Sin 2 kimaxolta az össze kitűzött célját a Kickstarteren, hatalmas siker lett a közösségi kalapozás.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt még az utolsó két cél hátra volt, de már akkor érezni lehetett, hogy tarolni fog a Divinity: Original Sin 2 kampánya a Kickstarteren. Végül sikeresen átlépték a kétmillió dolláros álomhatárt, ennek köszönhetően pedig az összes beharangozott tartalmi elem a játék részévé válik.

Napokkal ezelőtt meg nem volt teljesen biztos, hogy a Divinity: Original Sin 2 Kickstarter gyűjtése eléri utolsó két célját is, de azóta már megvan az az összeg, aminek köszönhetően a Shapeshifting Mask és a Game Master mód is bekerül a játékba.

A játékmesteri módban elkészíthetjük saját dungeonünket, és irányíthatjuk a benne zajló eseményeket, miközben barátaink megpróbálják telesíteni az eléjük görgetett feladatokat. Ezalatt szabadon pakolhatjuk eléjük az új ellenfeleket, módosíthatjuk a környezetet, és lényegében megtehetünk bármit annak érdekében, hogy megnehezítsük a dolgukat és egy picit kiszúrjunk velük.

Érdekes lehet összehasonlítani a mostani gyűjtést az első rész kalapozásával. Az Original Sin 19 541 támogató mellett szedett össze 944 282 dollárt, míg az Original Sin 2-nek 42 713 adományozó segítségével sikerült túllépni a kétmillió dolláros határt.

Ti is hozzájárultatok ehhez a sikerhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)