Hirdetés

Divinity: Original Sin - a gyűjtői kiadás, amire mindig is vágytál

|

A Larian Studios szerepjátéka a hardcore RPG rajongóknak szól, így a gyűjtői kiadás is az igazi fanatikusok kincsesládája lett.

Hirdetés

A Divinity: Original Sin június 20-án érkezik, és ha érdekel a játék, nem árt, ha már most elkezditek gyűjtögetni a fagyi pénzt. A gyűjtői csomagra még így sem biztos, hogy lesz esélyetek, összesen nincs 1500 példány belőle a világon. Okkal.

A Collector’s Edition kapásból két példányt tartalmaz a játékból, ami azért fontos, mert az Original Sin egy coop központú szerepjáték. Felsőnézetből követjük a világ eseményeit, miközben csapattársaink arra vándorolnak, amerre akarnak. Simán lehet, hogy mi éppen szörnyekkel küzdünk, amikor drága barátunk nagybevásárlást intéz a közeli városban. Úgy, hogy a játék egy példányát egy barátunk kezébe nyomhatjuk, a játékélmény is nagyot ugrik majd.

Persze nem ez az egyetlen extrája a gyűjtői csomagnak. Van itt egy-egy kópia a Divine Divinity és Beyond Divinity címekből, recept kártyák az ingame craftoláshoz, egy szövetből készült térkép Rivellonról, egy kétoldalas A2-es poszter, egy soundtrack CD, egy kártyapakli, egy csomag prémium minőségű kocka szerepjátékokhoz (egy kis szütyővel), és egy matrica csomag a végére.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)