Hirdetés

Divinity: Original Sin - A kulisszák mögött

|

A Divinity 2 mérsékelt sikere ellenére - vagy éppen amiatt - a Larian visszatér a gyökerekhez.

Hirdetés

Anno igen impozáns kis RPG került ki a Larian boszorkánykonyhájából, Divine Divinity címmel. A Diablonál kicsit szerepjátékosabb, a Baldur's Gate-nél kicsit akciósabb játékmenet nagyjából mindenkinek megfelelt. Aztán jött a Divinity 2, ami a divatos TPS nézetet használta, és bár a sztori jó volt, a játék maga több sebből is vérzett.

A különféle kiegészítők, és Director's Cut mellett a Larian titokban már az új részt hegeszti nagy elánnal, Divinity: Original Sin címen, ami azzal került be a hírekbe, hogy a Gamescomon enyves kezű látogatók meglovasították a PC-ket, amiken a játékot kívánták bemutatni.
Alant egy kis ötletelős, kulisszák mögött videó látható, amely során a fejlesztők ötletelnek, bár elég érthetetlen a szöveg. A lényeg viszont, hogy látható a játékmenet is, ami pedig elég meggyőzőnek tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)