Hirdetés

Elhunyt Kirill Pokrovsky, a Divinity-játékok komponistája

|

Életét vesztette a Divinity széria fantasztikus zeneszerzője, Kirill Pokrovsky, akinek rengeteg kellemes dallammal átszőtt játékórát köszönhetünk.

Hirdetés

A Divinity: Original Sin minden egyes percét élveztük, de nem lett volna ugyanaz az élmény, ha nem a széria tapasztalt komponistája, a zseniális Kirill Pokrovsky készítette volna hozzá soundtracket, aki sajnos több Divinity albummal már nem ajándékozhatja meg a rajongókat.

Az orosz-belga zeneszerző ugyanis 53 éves korában elhunyt. A hírt a Larian Studios tette közzé a Facebookon és a fórumon a következő sorok kíséretében: "Egy nagyszerű ember, egy fantasztikus komponista és egy jó barát itt hagyott minket tegnap. Nyugodj békében Kirill Pokrovsky - hiányozni fogsz nekünk!" 

Pokrovsky a Larian Studios csapatával már a kezdetektől együtt dolgozott és végigkísérte minden játékukat, ugyanis ő szerezte a The Led Wars (1998), a Divine Divinity (2002), a Beyond Divinity (2004), a Divinity II: Ego Draconis (2009), a Divinity II: Flames of Vengeance (2010), a Divinity: Dragon Commander (2013) és a Divinity: Original Sin (2014) dallamait is. 

Nyugodjék békében és köszönünk mindent!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)