Hirdetés

Divinity: Original Sin - egy kis csúszás még belefér

|

Nem is lenne Divinity: Original Sin a Divinity: Original Sin, ha pár nappal a megjelenés előtt nem halasztották volna el még egyszer. De nem kell azért nagyon dühöngeni.

Hirdetés

A fejlesztők tavaly szeptemberben már látták, hogy az eredetileg 2013-ra ígért megjelenéshez nem tudják magukat tartani. Aztán a február 28-at tűzték ki új dátumnak, de pár nappal a megjelenés előtt ezt is megváltoztatták 2014 tavaszra.

Április végén már azt mondták, hogy június 20. a végleges dátum, de most találtak még néhány olyan hibát, amit ugyan pár nap alatt ki tudnak javítani, de nem engedhették, hogy a játék azokkal együtt menjen ki, illetve az így nyert idő alatt extra szinkront is rögzítenek. A végső, tényleg utolsó megjelenési dátum így június 30. lett. Most már nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy ezek után boldogak lesznek-e a Kickstarteres támogatók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)