Hirdetés

Divinity: Original Sin Enhanced Edition - lesznek konzol-exkluzív DLC-k, ezt kapják az előrendelők

|

Már nincs sok hátra a Divinity: Original Sin konzolos megjelenéséig, a hajrában pedig bedobtak néhány izgalmas játékbeli tárgyat is azoknak, akik előrendelik a nem éppen kis szerepjátékot.

Hirdetés

A belga Larian már javában dolgozik a Divinity: Original Sin nemrég teljességében finanszírozott második részén, de a nemsokára érkező Enhanced Editionnel bepótolhatják az első részt a konzolos játékosok is. Őket néhány extra játékbeli tárggyal szeretné az előrendelésre csábítani a kiadó, bár erről csak nemrég szóltak a potenciális vásárlóknak.

Akár Xbox One-on, akár PlayStation 4-en rendeljük elő a játékot, a Last Trick Bag nevű játékbeli csomag üti a markunkat, de ezt akár később is megvehetjük DLC-ként. Lesz ezeken kívül egy-egy konzol-exkluzív tárgycsomag is, a Secret Trick Baget a PS4-es, míg a Forgotten Trick Baget az Xbox One-os vásárlók szerezhetik be. Ezek a zsákok egyébként két különleges gránát és egy varázspálca legyártásához (ezek a jégfal, a láthatatlanság és a teleportáció varázslatokat tudják) tartalmaznak elég alapanyagot a Divinity: Original Sinben.

Ti kipróbáljátok majd konzolon az Original Sint?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)