Hirdetés

Divinity: Original Sin - érkezik az Enhanced Edition

|

Konzolokra is érkezik a Divinity: Original Sin, a PC-sek pedig nemsokára megkapják a frissített változatot.

Hirdetés

A Divinity: Original Sin konzolos változatai erősen készülnek, de nekünk most egy picit fontosabb, hogy a Divinity: Original Sin Enhanced Edition is befut lassan, “amint készen lesz”.

Az új kiadásban lesz egy kényelmesebb, kontrollerekkel is lazábban működő interface, dinamikus split screen a coop módhoz, újrakevert szinkron AAA színészekkel, több órányi új tartalom, teljesen új játékmódok, keményen átírt történet új befejezéssel, átdolgozott vizuális és hangeffektek. Ez így már alapból nem hangzik rosszul de az is jó pont, hogy azok, akik rendelkeznek az eredeti Original Sin kiadással, azok automatikusan megkapják az Enhanced csomagot.

Fontos megjegyezni, hogy mivel nem egy frissítésről van szó, hanem ez egy új, különálló bejegyzés lesz majd a Steam könyvtáraitokban, így nem fognak működni ezzel a régi mentések. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)