Hirdetés

Divinity: Original Sin Enhanced Edition - ennyit fejlődött egy év alatt a szerepjáték (videó)

|

Az is alig ismer majd a Divinity: Original Sin Enhanced Editionre, aki végigvitte az alapjátékot, de az új feature-ök mindenkit könnyen meggyőzhetnek.

Hirdetés

A Larian rendkívül lelkiismeretesen tájékoztatja azokat, akik a Kikcstarteren támogatták a Divinity: Original Sint. Ezúttal a napokon belül rajtoló Enhanced Editionről meséltek a fejlesztők, akik már a második rész munkálataival vannak elfoglalva.

A belga stúdió alapítója kezdésképp a Larian saját "Nappali-élmény Szimulátorában" (ami valójában két, a tévé elé ledobott babzsákfotelt jelent) bemutatta az érkező konzolos változatok kooperatív módjait, amibe beletartozik az osztott képernyős helyi co-op és az online multi is. Emellett az eredeti megjelenéshez képest fejlődik a grafika és szinkronszínészek keltik életre az összes (sok helyen újraírt) párbeszédet is. Megváltozott a sztori vége, ahogy a harcon is rengeteget csiszolt a csapat, és rengeteg más apró részlet mellett a karakter-fejlődést is átalakították.

Az Enhanced Edition október 27-én érkezik a két jelenlegi generációs konzolra, illetve PC-re is, ahol egyébként teljesen új játékként jelenik majd, így a mentéseink nem lesznek kompatibilisek.

Ti előveszitek majd ismét (vagy most először) az RPG-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)