Hirdetés

Divinity: Original Sin - Fejlesztői videó játékmenettel

|

A bejelentést követően fejlesztői videón szemlélhetjük meg a Divinity: Original Sin valóját és betekintést kapunk a játékmenetbe is.

Hirdetés

A Larian Studios visszatér az eredeti Divinity stílusához, a minap bejelentett Original Sin alcímű epizód a 2002-es rész közvetlen folytatása lesz.

Visszatér az izometrikus nézet, rögtön két főhőst is kapunk eltérő habitussal és háttértörténettel, ráadásul egyedi megoldásokkal találkozhatunk az egy, illetve a többjátékos módban is. A tegnapi három kép csupán hab volt a tortán, ugyanis ma további ízelítőket kaptunk a játékból: a galériában további fotók várják megtekintésüket, illetve az alábbi fejlesztői videóban már gameplay jelenetekkel is találkozhatunk.

A kizárólag PC-re és Mac-re szánt Divinity: Original Sin valamikor 2013 folyamán kerülhet a mancsaink közé. Érdemes lesz figyelni az idei E3-at, ugyanis további információkat tudhatunk meg a játékról...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)