Hirdetés

Divinity: Original Sin II - számos hibajavítást és változást hozott az első patch

|

A Larian a megjelenés után sem pihen, hanem igyekeznek befoltozgatni a játék hibáit és még alakítanak is egy kicsit rajta.

Hirdetés

A korai hozzáférésből kilépve az Original Sin folytatása már néhány nap alatt eléggé népszerű lett, még a speedrunnerek körében is, és már élesedett is az első frissítés, ami orvosol egy-két hibát, valamint kényelmesebbé teszi a játékot.

Hirdetés

Nagyon sok változást tartalmaz a 3.0.146.559-es patch, így többek között javítva lett egy csomó olyan hiba, amitől crashelt a játék, de sokkal átláthatóbb lett a küldetéseket tartalmazó napló, a harc is kicsit átalakult, így például a füst már blokkolja az Attack Of Opportunity képességet, valamint könnyebb lett a játékbeli karakterek meggyőzése is, tehát egyszerűbb lesz elkerülni az összecsapásokat.

A változások teljes listáját erre találjátok.

Ti játszotok a Divinity: Original Sin II-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)