Hirdetés

Divinity: Original Sin - megvan az új megjelenési dátum, jött egy gameplay

|

A számtalanszor elhalasztott új Divinity végre megkapta végleges megjelenési dátumát. Legalábbis reméljük, hogy ez lesz a végleges.

Hirdetés

A Divinity: Original Sin Kickstarter kampánya szinte napra pontosan egy éve zárult le. A játék azóta rengeteg változáson ment keresztül, a Larian pedig sok más Kickstarteren kalapozó fejlesztőhöz hasonlóan nem az ütemterv szerint haladt a projekttel.

Mindenesetre mi nem haragszunk (nagyon), mert most már biztos, hogy a játék június 20-án megjelenik, az Early Access vásárlók pedig mától már a közel végleges változattal játszhatnak, melyben minden funkció benne van, amit a végleges kiadásba szánnak, lehet például chatelni, 135 új zeneszám került be, több játékosprofil csinálható, állítható a nehézség, meg sok más olyan dolog, amit üdvözölni fog minden rajongó. Nézzétek meg az új trailert is, ami azt mutatja be, hogyan változott a Divinity: Original Sin bejelentése óta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)