Hirdetés

Divinity: Original Sin - két új karakter jön ingyen

|

Egy ingyenes frissítéssel két új társat kapnak a Divinity: Original Sin játékosai.

Hirdetés

A Divinity: Original Sin az utóbbi idők egyik legjobb körökre-osztott szerepjátéka, nem véletlenül talált gazdára belőle már több mint félmillió példány. A Larian Studios természetesen jóval a megjelenés után sem hagyja plusz tartalmak nélkül a játékosokat, a legújabb frissítéssel például két új csapattárs érkezett.

Az ingyenes „The Bear and the Burglar" névre keresztelt update egyik jövevénye Bairdotr, a „furcsa és lojális ranger", aki bajba sodorta magát a Legion laktanyánál, míg a másik karakter, Wolgraff egy csendes rogue, aki ellopja a kívánságok kútjának érméit. Sajnálatos módon az új társak csak akkor jelennek meg, ha egy új játékot kezdünk, miután letöltöttük a frissítést (Steamen DLC-ként található meg).

Ezenfelül a Divinity: Original Sin javítja a co-op dialógusait is, valamint számos apró változtatást hoz, érdemes átböngészni az újdonságok teljes listáját. A Larian egyébiránt a játék Kickstarter oldalán elárulta, hogy dolgozik már az új skilleken és nehézségi szinteken is.

Ti végigvittétek már a Divinity: Original Sin-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)