Hirdetés

DJ Hero VS. Scratch - Második menet

|

Az Activision és a Genuis közötti harc tovább dúl, de egyelőre a Genius tűnik nyerőnek.

Hirdetés

A múlt héten benyújtott kereset szerint, az Activision etikátlanul járt el, amikor felvásárolta a 7 Studios fejlesztőcsapatot. A 7 Studios már 18 hónapja dolgozott a Genius és a Numark közös játékán, a Scratch: The Ultimate DJ-n. A Genius szerint az Activision többször is megpróbálta megvásárolni a játékot tőlük, majd amikor ez nem sikerült, egyszerűen felvásárolta a fejlesztőcsapatot.

Ez is elég pimasz húzás, de a Genius szerint a Scratch azért késett - tavaly októberben meg kellett volna jelennie - és késik azóta is, mert a 7 Studios és az Activision szabotálja a fejlesztést. A bíróság ugyan erre nem talált bizonyítékot, de kötelezte a 7 Studios-t, hogy a Scratch forráskódját visszaszolgáltassa a Geniusnak. Az Activision szerint ezáltal ugyan a Genius jut meg nem érdemelt előnyhöz, de a bíró hajthatatlan volt: "A forráskód a Genius-t illeti, azt csinálnak vele amit akarnak. 6.000.000 dollárt fizettek érte." A jövő héten tovább folynak a meghallgatások, mert a Genius kártérítést is követel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)