Hirdetés

DLC-t, frissítést és dobozos változatot is kap a Minecraft Dungeons

|

A szeptember eleje nagyon izgalmas lesz az ARPG-rajongóknak: új ellenfelek, napi feladatok és végtelen loot vár a kockás kalandorokra.

Hirdetés

A Mojang bejelentései alapján szeptember 8. egy kifejezetten nagy nap lesz a Minecraft Dungeons játékosainak életében. Első körben jön egy nagy DLC, a Creeping Winter, ami jeges téllel fenyegeti a kockavilágot, hacsak egy bátor hős meg nem állítja azt és a szakadatlanul érkező új szörnyeket. A rátermett kalandozók a harcok során új páncélokat, fegyvereket és artifactokat találhatnak.

Hirdetés

A második fontos történés szeptember 8-án az ingyenes frissítés érkezése, ami új árusokat és napi küldetéseket hoz. A világban mászkálva kiszabadíthatunk egy Gift Wrapper és Blacksmith árust, akik hálájuk jeléül csatlakoznak majd a táborunkhoz. Fejleszthetjük a cuccainkat, egyikük segít majd, hogy tárgyakat cserélgethessünk más játékosokkal a többjátékos módban. Az árusokat fejleszteni is lehet majd a bőségesebb választék kedvéért. A napi küldetések izgalmas kihívásokat tartogatnak azoknak, akik gyakran visszatérnek a Minecraft Dungeons világába.

A játék PlayStation 4-es, Xbox One-os és Nintendo Switch-es verzió szeptember 8-ától lesznek elérhetők dobozosan. Ha még nem szereztétek be a Minecraft Dungeonst, akkor ez lesz a tökéletes alkalom - vagy az Xbox Game Pass.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)